Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Winner Taco – Waar Te Koop En Hoe Je Hem Kunt Proeven!

Winner Taco – Waar Te Koop En Hoe Je Hem Kunt Proeven!

TRYING THE LAST CHOCO TACO #shorts

Winner Taco – Waar Te Koop En Hoe Je Hem Kunt Proeven!

Trying The Last Choco Taco #Shorts

Keywords searched by users: winner taco waar te koop winner taco lidl, winner taco jumbo, winner taco kopen 2022, schatkist ijsjes waar te koop, maxibon, calippo shots jumbo, ola ijsjes soorten, ijstaco

Wat is een Winner Taco?

Een Winner Taco is een klassiek ijsje dat bestaat uit een hoorntje gevuld met vanille-ijs, een laagje aardbeiensaus en een knapperig chocolade jasje. Het ijsje heeft een unieke vorm, waardoor het lijkt op een taco. De combinatie van de romige vanille, de zoete aardbeiensaus en het knapperige chocolade omhulsel zorgt voor een heerlijke smaakervaring.

Geschiedenis van de Winner Taco

De Winner Taco is een iconisch ijsje dat al decennialang geliefd is bij ijsliefhebbers in Nederland. Het werd oorspronkelijk geïntroduceerd door het merk Ola in de jaren 70. Het ijsje werd al snel een groot succes en was jarenlang een populaire keuze voor mensen die van een verfrissende traktatie wilden genieten.

Na een aantal jaar verdween de Winner Taco echter van de markt en veel mensen waren teleurgesteld dat ze niet langer konden genieten van hun favoriete ijsje. Gelukkig is de Winner Taco in latere jaren weer opnieuw geïntroduceerd en is het nu weer verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en ijsverkopers.

Waar kan ik Winner Taco kopen?

Winner Taco’s zijn tegenwoordig verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en ijsverkopers in Nederland. Een aantal bekende supermarkten waar je Winner Taco’s kunt vinden, zijn Lidl en Jumbo. Deze supermarkten hebben regelmatig aanbiedingen voor Winner Taco’s, waardoor je ze vaak kunt kopen tegen een voordelige prijs.

Daarnaast kun je ook online zoeken naar winkels en webshops die Winner Taco’s aanbieden. Veel online supermarkten en gespecialiseerde ijsverkopers hebben Winner Taco’s in hun assortiment.

Winner Taco prijzen en aanbiedingen

De prijs van Winner Taco’s kan variëren, afhankelijk van waar je ze koopt en of er op dat moment een aanbieding is. Gemiddeld liggen de prijzen van Winner Taco’s tussen de €1 en €2 per stuk.

Het is altijd een goed idee om de wekelijkse folders van supermarkten in de gaten te houden, omdat ze regelmatig speciale aanbiedingen hebben voor ijsjes, waaronder de Winner Taco. Daarnaast kun je ook online prijzen vergelijken om zo de beste deal te vinden.

Alternatieve opties voor Winner Taco

Hoewel de Winner Taco een geliefd ijsje is, zijn er ook andere alternatieve opties beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een vergelijkbare smaakervaring. Een populaire optie is bijvoorbeeld de Schatkist ijsjes. Deze ijsjes hebben ook een unieke vorm en zijn gevuld met verschillende smaken ijs.

Daarnaast zijn er ook andere klassieke ijsjes zoals de Maxibon en Calippo Shots, die een combinatie bieden van ijs en andere lekkere ingrediënten. Deze ijsjes zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en ijsverkopers in Nederland.

Recepten om zelf Winner Taco’s te maken

Als je graag je eigen Winner Taco’s wilt maken, zijn er verschillende recepten beschikbaar die je kunt volgen. Het is mogelijk om zelf het hoorntje te maken en het ijs en de saus naar smaak toe te voegen.

Een eenvoudig recept voor zelfgemaakte Winner Taco’s is als volgt:

Ingrediënten:
– Hoorntjes
– Vanille-ijs
– Aardbeiensaus
– Chocolade om te smelten

Bereidingswijze:
1. Smelt de chocolade volgens de instructies op de verpakking.
2. Dip de randen van de hoorntjes in de gesmolten chocolade en laat ze uitharden.
3. Schep een bolletje vanille-ijs in het hoorntje.
4. Voeg een laagje aardbeiensaus toe bovenop het ijs.
5. Herhaal stap 3 en 4 totdat alle hoorntjes gevuld zijn.
6. Plaats de Winner Taco’s in de vriezer om op te stijven.
7. Serveer en geniet van je zelfgemaakte Winner Taco’s!

De populariteit en nostalgie van Winner Taco

De Winner Taco heeft door de jaren heen een grote populariteit verworven in Nederland. Veel mensen zijn opgegroeid met dit iconische ijsje en hebben nostalgische herinneringen aan het genieten van een Winner Taco op een warme zomerdag.

De herintroductie van de Winner Taco heeft ervoor gezorgd dat nieuwe generaties ook kunnen genieten van deze klassieker. Het ijsje heeft een speciale plaats in de harten van vele ijsliefhebbers en blijft een geliefde traktatie, zowel voor volwassenen als voor kinderen.

Met de verschillende verkooppunten en de mogelijkheid om ze zelf te maken, is het gemakkelijk om jezelf te trakteren op een heerlijke Winner Taco, waar je ook bent.

FAQs:

Wat is de prijs van een Winner Taco?
De prijs van een Winner Taco varieert, afhankelijk van waar je ze koopt en of er op dat moment een aanbieding is. Gemiddeld liggen de prijzen van Winner Taco’s tussen de €1 en €2 per stuk.

Waar kan ik Winner Taco kopen?
Winner Taco’s zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en ijsverkopers in Nederland. Lidl en Jumbo zijn bekende supermarkten waar je Winner Taco’s kunt vinden.

Kan ik zelf Winner Taco’s maken?
Ja, je kunt zelf Winner Taco’s maken. Er zijn verschillende recepten beschikbaar die je kunt volgen, waarbij je je eigen hoorntjes en vulling maakt.

Zijn er alternatieve opties voor Winner Taco?
Ja, er zijn alternatieve opties beschikbaar voor mensen die op zoek zijn naar een vergelijkbare smaakervaring. Schatkist ijsjes, Maxibon en Calippo Shots zijn enkele van deze alternatieven. Deze zijn verkrijgbaar bij verschillende supermarkten en ijsverkopers.

Hoe maak ik zelf Winner Taco’s?
Om zelf Winner Taco’s te maken, heb je hoorntjes, vanille-ijs, aardbeiensaus en chocolade nodig. Smelt de chocolade, dip de randen van de hoorntjes erin, vul de hoorntjes met vanille-ijs en voeg aardbeiensaus toe. Plaats de Winner Taco’s in de vriezer om op te stijven en geniet ervan!

Wat maakt Winner Taco zo populair?
Winner Taco is populair vanwege de unieke combinatie van vanille-ijs, aardbeiensaus en een knapperig chocolade jasje. Het ijsje heeft een nostalgische waarde en heeft door de jaren heen een grote populariteit verworven bij ijsliefhebbers in Nederland. De herintroductie van de Winner Taco heeft ervoor gezorgd dat nieuwe generaties ook kunnen genieten van deze klassieker.

Categories: Details 39 Winner Taco Waar Te Koop

TRYING THE LAST CHOCO TACO #shorts
TRYING THE LAST CHOCO TACO #shorts

Winner Taco Lidl

Winner Taco: Het Vergeten Eten Dat Weer Terug is bij Lidl

In de wereld van ijsjes zijn er altijd een paar iconische lekkernijen die ons jeugdsentiment doen herleven. Een van deze klassiekers is de Winner Taco – een heerlijk ijsje dat vele harten heeft veroverd. En nu, na vele jaren van afwezigheid, is de Winner Taco weer terug en exclusief verkrijgbaar bij Lidl. In dit artikel gaan we dieper in op de Winner Taco, de geschiedenis ervan en waarom het een geliefd ijsje is. Lees verder om alles te weten te komen over deze smaakvolle traktatie.

### De Geschiedenis van de Winner Taco

De Winner Taco is een ijsje dat voor het eerst op de markt werd gebracht in de jaren ’80. Het werd al snel een populaire keuze voor liefhebbers van ijsjes, vooral vanwege zijn unieke vorm en heerlijke smaak. Het ijsje bestaat uit een knapperige wafeltaco die gevuld is met vanille-ijs en bedekt is met een laag chocolade. Het combineert op perfecte wijze de zoete en knapperige texturen, waardoor het een genot is om te eten.

Helaas verdween de Winner Taco van de markt en werd het een vergeten lekkernij. Er ontstond een online community van fans die maar bleven hopen op de terugkeer van hun favoriete ijsje. Gelukkig werden hun gebeden beantwoord toen Lidl besloot om de Winner Taco opnieuw te introduceren.

### De Terugkeer van de Winner Taco

De terugkeer van de Winner Taco is groot nieuws geweest voor vele ijsliefhebbers. Het ijsje is exclusief verkrijgbaar bij Lidl en heeft al snel een cultstatus bereikt. Mensen staan in de rij om hun handen op dit geliefde ijsje te krijgen.

Met de terugkeer van de Winner Taco is een hele generatie herinneringen weer tot leven gekomen. Veel mensen hebben herinneringen aan hun jeugd waarbij ze genoten van dit heerlijke ijsje op warme zomerdagen. Nu kunnen ze die herinneringen delen met hun eigen kinderen en de lekkernij opnieuw ervaren.

### Het Succes van de Winner Taco

Het succes van de Winner Taco kan worden toegeschreven aan verschillende factoren. Ten eerste is er de nostalgische waarde van het ijsje. Veel mensen associëren de Winner Taco met fijne jeugdherinneringen en zijn blij dat ze dit stukje nostalgie weer kunnen proeven.

Daarnaast speelt ook de unieke combinatie van smaken en texturen een rol. De knapperige wafeltaco, het romige vanille-ijs en de smaakvolle chocoladelaag vormen samen een perfecte harmonie. Het is een traktatie voor de zintuigen die moeilijk te weerstaan is.

Bovendien heeft Lidl slim ingespeeld op de toenemende vraag naar nostalgische producten. Ze hebben ervoor gezorgd dat de Winner Taco exclusief verkrijgbaar is in hun winkels, waardoor mensen speciaal naar Lidl komen om dit ijsje te kopen. Het is een slimme marketingzet die heeft bijgedragen aan het succes van de Winner Taco.

### Veelgestelde Vragen over de Winner Taco

Om je meer inzicht te geven in de Winner Taco, hebben we hieronder een lijst met veelgestelde vragen samengesteld:

**1. Waar kan ik de Winner Taco kopen?**
De Winner Taco is exclusief verkrijgbaar bij Lidl. Je kunt deze heerlijke traktatie vinden in de vriezersectie van hun winkels.

**2. Komt de Winner Taco alleen in de zomer beschikbaar?**
Nee, de Winner Taco is het hele jaar door verkrijgbaar bij Lidl. Je kunt dus op elk moment van het jaar genieten van dit smakelijke ijsje.

**3. Zijn er andere smaken verkrijgbaar naast vanille?**
Op dit moment is vanille de enige beschikbare smaak van de Winner Taco. Maar wie weet wat de toekomst brengt? Er zijn altijd mogelijkheden voor nieuwe smaakvarianten.

**4. Is de Winner Taco geschikt voor mensen met een lactose-intolerantie?**
Helaas is de Winner Taco niet lactosevrij. Het bevat vanille-ijs, wat zuivelproducten bevat. Mensen met een lactose-intolerantie moeten hier rekening mee houden bij het consumeren van dit ijsje.

**5. Hoe lang kan ik de Winner Taco bewaren?**
Het wordt aanbevolen om de Winner Taco binnen een paar weken na aankoop te consumeren voor de beste smaak. Volg altijd de aanwijzingen op de verpakking voor de optimale bewaartijd.

**6. Kan ik de Winner Taco online bestellen?**
Op dit moment biedt Lidl nog geen mogelijkheid om online te bestellen. Je kunt de Winner Taco alleen kopen in hun fysieke winkels.

### Conclusie

De terugkeer van de Winner Taco is een welkome traktatie voor ijsliefhebbers. Dit nostalgische ijsje heeft een speciaal plekje in ons hart veroverd en we zijn blij dat we het opnieuw kunnen ervaren. Met zijn unieke combinatie van knapperige wafel, romig vanille-ijs en smaakvolle chocoladelaag is de Winner Taco een ware traktatie voor jong en oud. Dus ga snel naar Lidl en haal jouw dose nostalgie in de vorm van een Winner Taco!

Winner Taco Jumbo

Winner Taco Jumbo: Het Vergeten Eten dat Terug is van Weggeweest

Inleiding:
Het is de zomer van 1992 en de zon straalt fel aan de hemel. Er is niets beter dan een verkoelende lekkernij om de hitte te bestrijden. En daar hebben we de iconische Winner Taco. Deze heerlijke ijs-traktatie maakte zijn debuut in de jaren ’90 en bracht een revolutie teweeg in de wereld van ijsjes. Maar na enkele jaren verdween het plotseling uit de schappen. Gelukkig is er goed nieuws voor de fans van dit nostalgische ijsje – de Winner Taco is terug! In deze diepgaande gids zullen we alles ontdekken over de Winner Taco Jumbo, van zijn oorsprong tot de redenen voor zijn populariteit en zelfs enkele veelgestelde vragen beantwoorden.

1. De Oorsprong van de Winner Taco:
De Winner Taco zag voor het eerst het levenslicht in de jaren ’90 en werd al snel een grote hit onder ijsliefhebbers. Het ijsje bestaat uit een knapperige wafel opgerold in de vorm van een taco, gevuld met vanilleroomijs en bedekt met een heerlijk laagje chocolade. De combinatie van de romige textuur van het ijs, de krokante wafel en de rijke chocoladesmaak maakte dit ijsje onweerstaanbaar voor velen.

2. De Populariteit van de Winner Taco:
De Winner Taco veroverde al snel de harten van ijsliefhebbers overal ter wereld. Het was niet alleen een traktatie voor kinderen, maar ook volwassenen genoten van de heerlijke smaak en nostalgische herinneringen die het ijsje opriep. De Winner Taco werd een symbool van de zomer en een geliefde traktatie op warme dagen. Mensen waren dol op de combinatie van de verschillende texturen en smaken, en het ijsje werd al snel een favoriet onder ijsminnende gezinnen.

3. Het Verdwijnen van de Winner Taco:
Helaas kwam er een einde aan de gloriedagen van de Winner Taco toen het ijsje plotseling uit de schappen verdween. Het verdwijnen van de Winner Taco zorgde voor veel teleurstelling onder fans over de hele wereld. Velen vroegen zich af waarom dit geliefde ijsje niet langer verkrijgbaar was. Het gebrek aan informatie en uitleg leidde tot speculaties en geruchten over de redenen achter het verdwijnen van de Winner Taco.

4. Terugkeer van de Winner Taco:
Na vele jaren van afwezigheid kwam er eindelijk goed nieuws voor de fans van de Winner Taco. Het ijsje maakte een triomfantelijke terugkeer en veroorzaakte een golf van opwinding onder ijsliefhebbers. Het nieuws van de terugkeer van de Winner Taco verspreidde zich als een lopend vuurtje en mensen stonden in de rij om hun favoriete ijsje opnieuw te proeven na al die tijd.

5. De Herleving van de Winner Taco:
De terugkeer van de Winner Taco werd met veel enthousiasme ontvangen door fans van het ijsje. Verschillende supermarkten en ijssalons begonnen het ijsje weer aan te bieden, waardoor het eenvoudig verkrijgbaar was voor iedereen die er dol op was. De nieuwigheid van de terugkeer van de Winner Taco zorgde voor een enorme stijging van de vraag en mensen waren verheugd om hun geliefde traktatie opnieuw te kunnen ervaren.

6. Veelgestelde Vragen over de Winner Taco:

Q: Waar kan ik de Winner Taco Jumbo kopen?
A: Je kunt de Winner Taco Jumbo kopen bij verschillende supermarkten en ijssalons. Controleer de lokale aanbiedingen en acties om te zien waar je ze kunt vinden.

Q: Is de smaak van de Winner Taco veranderd sinds zijn terugkeer?
A: Over het algemeen heeft de Winner Taco nog steeds dezelfde heerlijke smaak als vroeger. Hoewel er mogelijk enkele kleine aanpassingen zijn gemaakt, blijft de essentie van het ijsje onveranderd.

Q: Zijn er andere varianten van de Winner Taco beschikbaar?
A: Ja, naast de klassieke versie van de Winner Taco zijn er ook andere varianten beschikbaar, zoals de Winner Taco met andere smaken, zoals aardbei of karamel.

Q: Is de Winner Taco geschikt voor mensen met voedselallergieën?
A: Het is altijd belangrijk om de ingrediëntenlijst en de allergie-informatie te controleren voordat je de Winner Taco koopt. Zoals bij elk voedingsmiddel kunnen er allergenen aanwezig zijn.

Q: Zal de Winner Taco blijvend verkrijgbaar zijn?
A: Hoewel het moeilijk is om de toekomst te voorspellen, lijkt het erop dat de terugkeer van de Winner Taco geen tijdelijke gebeurtenis is. Fans kunnen hopelijk nog vele zomers genieten van dit heerlijke ijsje.

Conclusie:
De Winner Taco is terug van weggeweest en brengt de zomerse nostalgie van de jaren ’90 weer tot leven. Met zijn knapperige wafel, romige vanilleroomijs en smakelijke chocolade, is de Winner Taco een traktatie die geliefd is bij jong en oud. Na jaren van afwezigheid is de Winner Taco weer verkrijgbaar bij verschillende winkels en ijsverkopers. Dus waar wacht je nog op? Ga snel naar je dichtstbijzijnde winkel en haal je Winner Taco Jumbo om herinneringen op te halen en te genieten van een van de meest geliefde ijsjes aller tijden!

Winner Taco Kopen 2022

Winnaar Taco Kopen 2022: Een Gids en Gedetailleerde Informatie

Inleiding

De Winner Taco, een nostalgisch en geliefd ijsje dat vele herinneringen oproept bij ijsliefhebbers, is terug van weggeweest. Het unieke ijsje, met zijn karakteristieke vorm en heerlijke smaakcombinaties, heeft een speciale plaats in het hart van velen. In dit artikel bieden we een uitgebreide gids over het kopen van de Winner Taco in 2022. We zullen ingaan op de geschiedenis, beschikbaarheid en waar je dit heerlijke ijsje kunt vinden.

Geschiedenis van de Winner Taco

De Winner Taco, een creatie van Ola, werd voor het eerst geïntroduceerd in Nederland in de jaren 70. Het ijsje was in die tijd een ware sensatie en werd al snel een favoriet onder jong en oud. Het combineerde de zoete smaak van vanille-ijs met de knapperigheid van een taco.

Na een periode van afwezigheid, werd de Winner Taco in 2014 opnieuw geïntroduceerd. Dit nieuws werd met veel enthousiasme ontvangen door fans overal in Nederland. Mensen waren verheugd om weer van dit iconische ijsje te kunnen genieten.

Beschikbaarheid van de Winner Taco

De Winner Taco is niet het hele jaar door verkrijgbaar en kan soms lastig te vinden zijn. Ola brengt dit ijsje meestal uit als tijdelijke limited edition, waardoor het een echt verzamelobject is geworden.

Om de Winner Taco te kopen, moet je meestal goed opletten bij de supermarkten en lokale verkopers. Sommige winkels kunnen af en toe speciale aanbiedingen hebben of de Winner Taco meenemen in hun assortiment tijdens de zomermaanden. Het kan ook handig zijn om verschillende supermarkten of online winkels te bezoeken om te zien of ze deze lekkernij op voorraad hebben.

Waar kan je de Winner Taco kopen?

Hoewel de Winner Taco niet altijd gemakkelijk verkrijgbaar is, zijn er enkele plaatsen waar je dit smakelijke ijsje kunt vinden. Supermarkten zoals Jumbo en Albert Heijn hebben de Winner Taco in het verleden in hun assortiment gehad. Daarnaast zijn er ook lokale verkopers en ijssalons die dit ijsje aanbieden wanneer het beschikbaar is.

Het is altijd een goed idee om de websites van supermarkten en online winkels te bekijken om te controleren of de Winner Taco momenteel beschikbaar is. Daarnaast kun je op social media groepen en forums kijken waar mensen hun ervaringen delen over het vinden van dit geliefde ijsje. Hier kun je tips uitwisselen en informatie krijgen over waar je de Winner Taco kunt kopen.

Veelgestelde vragen

1. Wat zijn de verschillende smaken van de Winner Taco?
De Winner Taco is vooral bekend om zijn vanille-ijs in combinatie met de knapperige taco. Deze heerlijke combinatie maakt het ijsje uniek en geliefd bij velen.

2. Waarom is de Winner Taco soms moeilijk te vinden?
De Winner Taco is geen vast onderdeel van het assortiment van Ola en wordt meestal als limited edition uitgebracht. Dit maakt het ijsje een gewild verzamelobject en kan het moeilijk te vinden zijn.

3. Zijn er alternatieven voor de Winner Taco?
Hoewel er geen exacte alternatieven zijn voor de Winner Taco, zijn er andere ijsjes met vergelijkbare smaken die je zou kunnen proberen. Denk bijvoorbeeld aan andere taco-ijsjes of vanille-ijs met een knapperige coating.

4. Is de Winner Taco ook verkrijgbaar in andere landen?
Ja, de Winner Taco is ook verkrijgbaar in sommige andere landen. Hoewel de beschikbaarheid kan variëren, kun je in sommige landen buiten Nederland ook genieten van dit heerlijke ijsje.

Conclusie

De Winner Taco, met zijn iconische vorm en heerlijke smaak, blijft een favoriet ijsje onder vele Nederlanders. Hoewel het niet altijd gemakkelijk te vinden is, zijn er verschillende plaatsen waar je kunt zoeken naar dit speciale ijsje. Houd supermarkten en lokale verkopers in de gaten en controleer regelmatig hun websites om te zien of de Winner Taco beschikbaar is. Vergeet ook niet om online groepen en forums te raadplegen, waar je tips en informatie kunt vinden over waar je de Winner Taco kunt kopen. Geniet van deze heerlijke traktatie zodra je er een te pakken hebt weten te krijgen!

Bronnen:
– Vergeten eten: Winner Taco ijsjes. Geraadpleegd via: [https://upcoming.nl/artikel/498827/vergeten-eten-winner-taco-ijsjes](https://upcoming.nl/artikel/498827/vergeten-eten-winner-taco-ijsjes)
– Superstunt!!!! Ola Winner Taco… – Veendam – Facebook. Geraadpleegd via: [https://www.facebook.com/Jumbodereede/posts/superstunt-ola-winner-taco-per-doos-a-20-stuks-399/792681750856300/](https://www.facebook.com/Jumbodereede/posts/superstunt-ola-winner-taco-per-doos-a-20-stuks-399/792681750856300/)
– De enige die dit ijsje herinnert. Geraadpleegd via: [https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=31&t=2018755&start=75](https://www.bokt.nl/forums/viewtopic.php?f=31&t=2018755&start=75)
– Ola Winner taco of tornado voor €16,49. Geraadpleegd via: [https://www.beste.nl/10104380/ola-winner-taco-of-tornado-voor-euro16-49/](https://www.beste.nl/10104380/ola-winner-taco-of-tornado-voor-euro16-49/)
– Finally, de Winner Taco is terug! Geraadpleegd via: [https://www.hpdetijd.nl/2014-04-20/finally-de-winner-taco-is-terug/](https://www.hpdetijd.nl/2014-04-20/finally-de-winner-taco-is-terug/)
– Ola ijs kopen. Geraadpleegd via: [https://www.jumbo.com/inspiratie/ijs/ola](https://www.jumbo.com/inspiratie/ijs/ola)

Update 48 winner taco waar te koop

Klassiekers: Met Deze Ijsjes Groeiden Hele Generaties Op | Koken & Eten |  Ad.Nl
Klassiekers: Met Deze Ijsjes Groeiden Hele Generaties Op | Koken & Eten | Ad.Nl
Vergeten Eten: Winner Taco Ijsjes | Upcoming
Vergeten Eten: Winner Taco Ijsjes | Upcoming
Klassiekers: Met Deze Ijsjes Groeiden Hele Generaties Op | Koken & Eten |  Ad.Nl
Klassiekers: Met Deze Ijsjes Groeiden Hele Generaties Op | Koken & Eten | Ad.Nl

See more here: huongrung.net

Learn more about the topic winner taco waar te koop.

See more: https://huongrung.net/category/kind-gezin/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *