Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Rhmdc Zoetermeer: Eenvoudig Een Afspraak Maken Voor Uw Gezondheid

Rhmdc Zoetermeer: Eenvoudig Een Afspraak Maken Voor Uw Gezondheid

Welkom bij Crown Business Center Zoetermeer | De Raad Makelaars

Rhmdc Zoetermeer: Eenvoudig Een Afspraak Maken Voor Uw Gezondheid

Welkom Bij Crown Business Center Zoetermeer | De Raad Makelaars

Keywords searched by users: rhmdc zoetermeer afspraak maken online afspraak maken bloedprikken zoetermeer, rhmdc bloedafname afspraak maken, langeland ziekenhuis bloedprikken afspraak maken, afspraak bloedprikken zoetermeer oosterheem, bloedprikken langeland zoetermeer, rhmdc bloedafname locaties, bloedprikken zoetermeer zonder afspraak, zanzibarplein 10 zoetermeer

Wat is RHMDC Zoetermeer?

RHMDC Zoetermeer is een medisch diagnostisch centrum dat gespecialiseerd is in bloedafname en laboratoriumonderzoek. Ze bieden een breed scala aan diensten aan, waaronder het afnemen van bloedmonsters, urineonderzoek, zwangerschapstesten en nog veel meer. Het centrum werkt samen met huisartsen, specialisten en ziekenhuizen om de benodigde laboratoriumtests uit te voeren en de juiste diagnose te stellen.

Afspraak maken bij RHMDC Zoetermeer

Het maken van een afspraak bij RHMDC Zoetermeer is eenvoudig en kan online worden gedaan. Volg deze stappen om een afspraak te maken:

 1. Bezoek de website van RHMDC Zoetermeer
 2. Klik op de knop “Afspraak maken”
 3. Selecteer de gewenste dienst (bijv. bloedafname)
 4. Kies een datum en tijd die voor jou werken
 5. Vul je persoonlijke gegevens in
 6. Bevestig je afspraak en ontvang een bevestigingsmail

Het is belangrijk om op tijd te komen voor je afspraak en eventuele benodigde documenten mee te nemen, zoals een verwijsbrief van je huisarts of specialist. Als je verhinderd bent, kun je je afspraak ook online annuleren of verzetten.

Locaties van RHMDC Zoetermeer

RHMDC Zoetermeer heeft verschillende locaties waar je een afspraak kunt maken voor bloedafname en andere diensten. Enkele van de locaties zijn:

 • Zanzibarplein 10, Zoetermeer
 • Prismalaan 1, Zoetermeer
 • Javalaan 89, Zoetermeer

Op de website van RHMDC Zoetermeer kun je de exacte adressen en openingstijden van elke locatie vinden.

Bloedafname zonder afspraak

Helaas is het bij RHMDC Zoetermeer niet mogelijk om bloed te laten prikken zonder vooraf een afspraak te maken. Het maken van een afspraak is nodig om ervoor te zorgen dat er voldoende tijd en middelen beschikbaar zijn om de bloedafname correct uit te voeren. Daarnaast helpt het maken van een afspraak om wachttijden te verminderen en een efficiënte service te bieden aan alle patiënten.

Openingstijden en bezoekregels

De openingstijden van RHMDC Zoetermeer variëren per locatie. Over het algemeen zijn ze geopend tijdens kantooruren en sommige locaties bieden ook avond- en weekendafspraken aan. Het is raadzaam om de website van RHMDC Zoetermeer te raadplegen voor de meest actuele openingstijden van elke locatie.

Bij een bezoek aan RHMDC Zoetermeer gelden er bezoekregels om de veiligheid en hygiëne te waarborgen. Enkele van de belangrijkste regels zijn:

 • Draag een mondkapje bij binnenkomst en tijdens de afspraak
 • Houd 1,5 meter afstand van anderen
 • Ontsmet je handen bij binnenkomst
 • Volg eventuele aanwijzingen van het personeel op

Het is belangrijk om je aan deze regels te houden om de verspreiding van ziektes te voorkomen en een veilige omgeving te creëren voor zowel patiënten als medewerkers.

Informatie over andere bloedafnamelocaties

Als je op zoek bent naar andere bloedafnamelocaties in de omgeving van Zoetermeer, zijn er verschillende opties beschikbaar. Hier zijn enkele suggesties:

 • HagaZiekenhuis Den Haag – Dit ziekenhuis heeft meerdere locaties waar bloedafname mogelijk is. Bezoek hun website voor meer informatie.
 • Haaglanden Medisch Centrum (HMC) – Ook HMC heeft verschillende locaties in Den Haag waar bloed kan worden afgenomen. Raadpleeg hun website voor meer informatie.
 • Zaans Medisch Centrum – Als je in de buurt van Zaandam bent, kun je bloed laten prikken in het Zaans Medisch Centrum. Controleer hun website voor meer informatie.

Let op dat voor deze locaties mogelijk andere afspraak- en bezoekregels gelden. Het is raadzaam om de websites of contactgegevens van deze instellingen te raadplegen voor de meest actuele informatie.

Nieuwe locaties voor bloedprikken

Er zijn enkele nieuwe locaties waar bloed kan worden geprikt in Zoetermeer. Een van deze locaties is Gemeente De Hoeksteen in Benthuizen. Hier kun je terecht voor bloedafname en andere medische tests. Het adres van Gemeente De Hoeksteen is: Zuidplaslaan 551, 2731 GT Benthuizen.

Het is raadzaam om de website van RHMDC Zoetermeer te raadplegen voor eventuele updates over nieuwe locaties en hun bijbehorende adressen.

FAQs

1. Kan ik online een afspraak maken voor bloedprikken in Zoetermeer?

Ja, bij RHMDC Zoetermeer kun je online een afspraak maken voor bloedprikken en andere diensten. Bezoek hun website en volg de instructies om een afspraak te maken.

2. Hoe kan ik een afspraak maken voor bloedafname bij RHMDC?

Om een afspraak te maken voor bloedafname bij RHMDC Zoetermeer, ga je naar hun website en klik je op de “Afspraak maken” knop. Selecteer de gewenste dienst, kies een datum en tijd, vul je persoonlijke gegevens in en bevestig je afspraak.

3. Kan ik zonder afspraak bloed laten prikken bij RHMDC Zoetermeer?

Nee, het is niet mogelijk om zonder afspraak bloed te laten prikken bij RHMDC Zoetermeer. Het maken van een afspraak is verplicht om een efficiënte service te bieden en wachttijden te verminderen.

4. Wat zijn de openingstijden van RHMDC Zoetermeer?

De openingstijden van RHMDC Zoetermeer variëren per locatie. Het is raadzaam om de website van RHMDC Zoetermeer te raadplegen voor de meest actuele openingstijden en mogelijke avond- en weekendafspraken.

5. Wat zijn de bezoekregels bij RHMDC Zoetermeer?

Bij een bezoek aan RHMDC Zoetermeer dien je een mondkapje te dragen, 1,5 meter afstand te houden van anderen, je handen te desinfecteren en eventuele aanwijzingen van het personeel op te volgen. Deze regels zijn bedoeld om de veiligheid en hygiëne te waarborgen.

6. Zijn er andere bloedafnamelocaties in de omgeving van Zoetermeer?

Ja, naast RHMDC Zoetermeer zijn er andere bloedafnamelocaties beschikbaar. Enkele suggesties zijn HagaZiekenhuis Den Haag, Haaglanden Medisch Centrum (HMC) en het Zaans Medisch Centrum. Controleer hun websites voor meer informatie.

7. Waar zijn de nieuwe locaties voor bloedprikken in Zoetermeer?

Er zijn enkele nieuwe locaties voor bloedprikken in Zoetermeer, waaronder Gemeente De Hoeksteen in Benthuizen. Raadpleeg de website van RHMDC Zoetermeer voor meer informatie over deze locaties.

Categories: Top 92 Rhmdc Zoetermeer Afspraak Maken

Welkom bij Crown Business Center Zoetermeer | De Raad Makelaars
Welkom bij Crown Business Center Zoetermeer | De Raad Makelaars

Telefonisch kunt u elke werkdag tussen 08.00 en 12.00 uur bellen voor een afspraak via (079) 346 2572, keuze 1. Klik hier om digitaal een afspraak te maken. Hier vindt u ook meer informatie over het RHMDC, de andere bloedafnamelocaties in de regio Zoetermeer en de bijbehorende bezoekregels en openingstijden.Uw specialist, huisarts of andere behandelaar heeft u gevraagd bloed af te laten nemen. U kunt hiervoor, zonder afspraak, terecht bij de poli Bloedafname.Afspraken voor bloedprikken bij deze servicepunten maakt u via ons patiëntenportaal mijnHMC of telefoonnummer 088 979 28 54 (maandag tot en met vrijdag van 08.30 tot 16.00 uur). Bij onderstaande servicepunten plant het gezondheidscentrum of de huisarts zelf de afspraken voor bloedafname.

Kan Je Bloed Laten Prikken Zonder Afspraak?

Als uw specialist, huisarts of andere behandelaar u heeft gevraagd om bloed af te laten nemen, kunt u hiervoor zonder afspraak terecht bij de poli Bloedafname. Deze service biedt u de mogelijkheid om bloed te laten prikken op een tijdstip dat voor u het beste uitkomt, zonder dat u van tevoren een afspraak hoeft te maken. Dit zorgt ervoor dat u snel en efficiënt geholpen kunt worden bij het afnemen van bloedmonster voor onderzoek of diagnostische doeleinden.

Hoe Maak Je Afspraak Voor Bloedprikken Hmc?

Hoe maak je een afspraak voor bloedprikken in het HMC?
Om een afspraak te maken voor bloedprikken bij de servicepunten van HMC, kun je gebruikmaken van ons patiëntenportaal mijnHMC. Daarnaast is het ook mogelijk om te bellen naar het telefoonnummer 088 979 28 54. Dit telefoonnummer is bereikbaar van maandag tot en met vrijdag van 08.30 uur tot 16.00 uur. Het is belangrijk om te vermelden dat bij de onderstaande servicepunten het gezondheidscentrum of de huisarts zelf de afspraken voor bloedafname plant.

Waar Kan Ik Bloed Laten Prikken In Zoetermeer?

Er zijn twee nieuwe bloedafnamelocaties geopend in Zoetermeer. Een van deze locaties is het Gezondheidscentrum Driemanspolder. Daarnaast is ook de Protestantse Gemeente De Hoeksteen in Benthuizen nu beschikbaar als bloedafnamelocatie. Deze locaties zijn geopend sinds 6 september 2021.

Hoe Lang Duurt Uitslag Bloedonderzoek Ziekenhuis?

“Hoe lang duurt het voordat je de uitslag van een bloedonderzoek in het ziekenhuis krijgt? Over het algemeen is de uitslag van een bloedonderzoek of ander afgenomen materiaal aan het einde van de dag bekend. Het is echter belangrijk om te weten dat sommige uitslagen tot een week kunnen duren voordat ze beschikbaar zijn. Zodra de uitslag beschikbaar is, wordt deze digitaal naar de zorgverlener gestuurd.”

Delen 43 rhmdc zoetermeer afspraak maken

See more here: huongrung.net

Learn more about the topic rhmdc zoetermeer afspraak maken.

See more: https://huongrung.net/category/kind-gezin/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *