Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Icing Sugar Maken: Zoete Perfectie In Eigen Keuken!

Icing Sugar Maken: Zoete Perfectie In Eigen Keuken!

Frosting with icing sugar

Icing Sugar Maken: Zoete Perfectie In Eigen Keuken!

Frosting With Icing Sugar

Keywords searched by users: icing sugar maken icing maken met poedersuiker, icing maken voor taart, royal icing maken, icing maken met eiwit, icing koekjes maken, how to make icing with icing sugar and water, how to make icing without icing sugar, how to make icing with icing sugar and butter

Wat is icing suiker?

Icing suiker, ook wel bekend als poedersuiker of poeder suiker, is een fijngemalen suikersoort die wordt gebruikt om glazuur te maken voor taarten, koekjes en andere zoete lekkernijen. Het heeft een fijne textuur en lost gemakkelijk op bij het mixen met andere ingrediënten. Icing suiker geeft glazuur een gladde en luchtige consistentie, waardoor het perfect is voor het decoreren van gebak.

Waarom zou je zelf icing suiker maken?

Hoewel je icing suiker kunt kopen in de supermarkt, kan het handig zijn om het zelf te maken, vooral als je geen icing suiker bij de hand hebt of als je de voorkeur geeft aan zelfgemaakte ingrediënten. Door zelf icing suiker te maken, kun je de textuur en de zoetheid naar eigen smaak aanpassen. Bovendien kun je er zeker van zijn dat er geen toevoegingen of conserveringsmiddelen in zitten.

Ingrediënten en benodigdheden

Om icing suiker te maken, heb je slechts twee ingrediënten nodig:

 1. Normale kristalsuiker
 2. Maïszetmeel (optioneel, voor extra stabiliteit van het glazuur)

Voor het maken van icing suiker heb je ook een keukenmachine, blender of koffiemolen nodig. Deze apparaten helpen bij het fijnmalen van de kristalsuiker tot een poederachtige consistentie.

Stappen om icing suiker te maken

Volg deze eenvoudige stappen om zelf icing suiker te maken:

 1. Giet de kristalsuiker in de keukenmachine, blender of koffiemolen.
 2. Dek af en pulseer het apparaat enkele keren totdat de kristalsuiker is veranderd in een fijn poeder.
 3. Als je extra stabiliteit wilt toevoegen aan het glazuur, kun je nu maïszetmeel toevoegen. Voeg ongeveer 1 eetlepel maïszetmeel toe per 250 gram suiker en pulseer opnieuw om alles goed te mengen.
 4. Zorg ervoor dat je icing suiker volledig is afgekoeld voordat je het gebruikt in je glazuur recepten.

Verschillende recepten voor icing suiker

Er zijn verschillende manieren waarop je icing suiker kunt maken, afhankelijk van je persoonlijke voorkeur en het soort glazuur dat je wilt maken. Hier zijn enkele populaire recepten voor het maken van icing suiker:

Icing maken met poedersuiker

Dit is een eenvoudig recept waarbij je gewoon poedersuiker gebruikt om icing suiker te maken. Het enige wat je hoeft te doen is de poedersuiker in een keukenmachine of blender malen totdat het de gewenste consistentie heeft.

Royal icing maken

Royal icing is een populair type glazuur dat vaak wordt gebruikt voor het decoreren van taarten en koekjes. Om royal icing te maken, meng je icing suiker met eiwit en eventueel wat citroensap voor extra smaak. Mix alles goed samen totdat je een dik, glad glazuur hebt.

Icing maken met eiwit

Als je geen zin hebt in royal icing, kun je ook een simpeler glazuur maken met alleen eiwit en icing suiker. Klop het eiwit stijf en voeg geleidelijk de icing suiker toe. Blijf kloppen totdat het glazuur dik en glanzend is.

Icing koekjes maken

Voor het maken van icing voor koekjes kun je dezelfde recepten gebruiken als voor taarten. Het verschil zit hem vooral in de decoratie. Je kunt verschillende kleuren en texturen gebruiken om je koekjes te versieren, zoals gekleurde glazuur, glazuur met spikkels of glazuur met een knapperige buitenlaag.

Tips en tricks voor het maken van icing suiker

Om het beste resultaat te krijgen bij het maken van icing suiker, zijn hier enkele handige tips en tricks:

 • Gebruik altijd kristalsuiker van goede kwaliteit voor het beste resultaat.
 • Zorg ervoor dat de keukenmachine, blender of koffiemolen droog en schoon is voordat je begint met het malen van de suiker.
 • Voeg maïszetmeel toe als je een stabielere icing wilt, vooral als je het wilt gebruiken voor het decoreren van taarten of koekjes.
 • Bewaar je zelfgemaakte icing suiker in een luchtdichte container op een koele, droge plaats om het langer vers te houden.

Toepassingen en bewaren van icing suiker

Icing suiker kan op verschillende manieren worden gebruikt in de keuken. Hier zijn enkele toepassingen van icing suiker:

 • Glazuur voor taarten en cupcakes
 • Decoratie voor koekjes en gebak
 • Vulling voor donuts
 • Topping voor pannenkoeken en wafels

Om icing suiker te bewaren, kun je het het beste in een luchtdichte container op een koele, droge plaats bewaren. Hierdoor blijft het langer houdbaar en behoudt het zijn kwaliteit.

FAQs

1. Wat is het verschil tussen icing suiker en poedersuiker?

Icing suiker en poedersuiker zijn eigenlijk hetzelfde. Ze hebben beide een fijne textuur en worden vaak door elkaar gebruikt bij het maken van glazuur.

2. Kan ik icing suiker vervangen door gewone suiker?

Nee, gewone suiker kan niet worden gebruikt als vervanging voor icing suiker, omdat het een grovere textuur heeft en niet gemakkelijk oplost.

3. Kan ik icing suiker zonder maïszetmeel maken?

Ja, je kunt icing suiker zonder maïszetmeel maken. Het maïszetmeel wordt vaak toegevoegd voor extra stabiliteit van het glazuur, maar het is niet essentieel voor het maken van icing suiker.

4. Hoe lang kan ik icing suiker bewaren?

Als het goed wordt bewaard in een luchtdichte container op een koele, droge plaats, kan icing suiker tot 1 jaar lang bewaard worden.

5. Kan ik icing suiker invriezen?

Ja, je kunt icing suiker invriezen om het langer vers te houden. Zorg ervoor dat het goed is verpakt in een luchtdichte zak of container voordat je het in de vriezer plaatst.

6. Kan ik icing suiker gebruiken voor hartige gerechten?

Icing suiker wordt meestal gebruikt in zoete gerechten, maar het kan ook worden gebruikt in sommige hartige gerechten, zoals zoetzure sauzen of Aziatische marinades.

7. Kan ik icing suiker zelf kleuren?

Ja, je kunt icing suiker zelf kleuren door er voedselkleurstof aan toe te voegen. Voeg een paar druppels tegelijk toe totdat je de gewenste kleur hebt bereikt.

8. Kan ik icing suiker gebruiken om gebakken goederen te bewaren?

Ja, icing suiker kan helpen bij het bewaren van gebakken goederen, omdat het vocht absorbeert en zo voorkomt dat ze uitdrogen.

Met deze informatie ben je nu goed op weg om zelf icing suiker te maken en te gebruiken in verschillende glazuurrecepten. Experimenteer met verschillende smaken en kleuren om je gebak extra speciaal te maken. Veel bakplezier!

Categories: Verzamelen 95 Icing Sugar Maken

Frosting with icing sugar
Frosting with icing sugar

Icing Maken Met Poedersuiker

Izing maken met poedersuiker: Een uitgebreide gids

Inleiding

Icing, ook wel glazuur genoemd, is een veelgebruikt decoratie-element in de bakwereld. Het biedt een finishing touch aan cakes, cupcakes, koekjes en andere zoete lekkernijen. Er zijn verschillende soorten icing die je kunt maken, en een populaire keuze is icing gemaakt met poedersuiker. In dit artikel zullen we dieper ingaan op het maken van icing met poedersuiker, de verschillende toepassingen ervan, en handige tips om het perfecte glazuur te creëren. Dus laten we aan de slag gaan!

Wat is icing?

Icing, ook bekend als glazuur, is een zoete en romige substantie die wordt gebruikt om cakes, koekjes en andere zoete lekkernijen te versieren en af te werken. Het kan worden gebruikt om verschillende decoratieve ontwerpen, figuren en patronen op gebak te maken. Icing kan ook worden gebruikt als lijm om suikerversieringen en fondant vast te plakken.

Wat is poedersuiker?

Poedersuiker, ook wel bekend als fijne suiker of geconfectioneerde suiker, is suiker die is gemalen tot een fijn poeder. Het heeft een witte kleur en een fijne textuur. Poedersuiker lost gemakkelijk op en wordt vaak gebruikt in glazuur, frosting en andere zoete recepten.

Icing maken met poedersuiker

Het maken van icing met poedersuiker is eenvoudig en vereist slechts een paar basisingrediënten. Hier is een eenvoudig recept om je op weg te helpen:

Ingrediënten:
– 250 gram poedersuiker
– 2 eetlepels melk
– 1 theelepel vanille-extract (optioneel)

Instructies:
1. Doe de poedersuiker in een kom en voeg geleidelijk melk toe terwijl je het mengt. Blijf melk toevoegen tot je de gewenste consistentie hebt bereikt. Voor een dikkere icing moet je minder melk toevoegen, terwijl je voor een dunner glazuur meer melk kunt gebruiken.
2. Voeg indien gewenst het vanille-extract toe voor extra smaak. Meng goed om ervoor te zorgen dat alle ingrediënten goed zijn gecombineerd.
3. Je icing is nu klaar om te gebruiken! Je kunt het in een spuitzak doen om precieze decoraties te maken of het rechtstreeks op je gebak uitspreiden.

Tips voor het perfecte glazuur

Hier zijn enkele handige tips om ervoor te zorgen dat je icing met poedersuiker perfect wordt:

1. Zeven van de poedersuiker: Om klontjes te voorkomen, zeef je de poedersuiker voordat je deze in het recept gebruikt. Dit zorgt voor een gladde en gelijkmatige glazuurtextuur.

2. Melk toevoegen: Zoals eerder vermeld, kan de hoeveelheid melk variëren, afhankelijk van de gewenste consistentie van je icing. Voeg de melk geleidelijk toe om te voorkomen dat je glazuur te dun wordt.

3. Kleur toevoegen: Je kunt kleurstoffen gebruiken om je glazuur in verschillende kleuren te maken. Voeg enkele druppels kleurstof toe en meng goed tot de gewenste kleur is bereikt.

4. Bewaren van icing: Als je icing over hebt, kun je deze in een luchtdichte container bewaren. Zorg ervoor dat je het goed afdekt om uitdroging te voorkomen. Het kan tot enkele weken in de koelkast worden bewaard.

Veelgestelde vragen (FAQ’s)

Hier zijn enkele veelgestelde vragen over het maken van icing met poedersuiker:

1. Kan ik icing maken zonder melk?
Ja, als je lactose-intolerant bent of om welke reden dan ook geen melk wilt gebruiken, kun je melkalternatieven gebruiken, zoals amandelmelk, kokosmelk of sojamelk. Zorg ervoor dat je dezelfde verhoudingen gebruikt en voeg geleidelijk toe totdat je de gewenste consistentie hebt bereikt.

2. Hoe lang duurt het voordat de icing uithardt?
De uithardingstijd van icing kan variëren, afhankelijk van de dikte en de hoeveelheid die je hebt aangebracht. Over het algemeen duurt het ongeveer 1 tot 2 uur voordat icing volledig is uitgehard.

3. Kan ik icing maken zonder vanille-extract?
Ja, vanille-extract voegt een subtiele smaak toe aan de icing, maar het is niet essentieel. Je kunt ervoor kiezen om het weg te laten of het te vervangen door een ander soort extract, zoals amandel- of citroenextract.

Conclusie

Icing maken met poedersuiker is een eenvoudig en veelzijdig proces dat je in staat stelt om prachtige gebakjes te versieren. Met slechts een paar basisingrediënten en wat creativiteit kun je je eigen unieke glazuren maken. Experimenteer met verschillende kleuren, smaken en decoratiemethoden om je gebak nog specialer te maken. Dus waar wacht je nog op? Probeer vandaag nog icing maken met poedersuiker en laat je creativiteit de vrije loop!

Icing Maken Voor Taart

Icing maken voor taart: Een uitgebreide gids

Icing, ook wel bekend als glazuur, is een essentieel onderdeel van het versieren van taarten. Het voegt niet alleen een esthetisch aantrekkelijk element toe, maar het kan ook de smaak van de taart verbeteren. In dit artikel zullen we ons verdiepen in het maken van icing voor taarten en alles wat je moet weten om heerlijke en prachtig versierde taarten te creëren.

Inhoudsopgave:
1. Wat is icing?
2. Waarom icing gebruiken?
3. Basisrecept voor icing
4. Verschillende soorten icing
4.1 Royal icing
4.2 Botercrème icing
4.3 Fondant icing
5. Tips voor het maken van icing
6. Veelgestelde vragen over het maken van icing voor taart

Wat is icing?
Icing, ook wel bekend als glazuur, is een zoete substantie die wordt gebruikt om taarten en andere gebakjes te versieren. Het wordt meestal gemaakt van poedersuiker, water en andere smaak- en kleurstoffen. Icing kan in verschillende consistenties worden gemaakt, van dun en vloeibaar tot stevig en dik.

Waarom icing gebruiken?
Het gebruik van icing is een geweldige manier om taarten te personaliseren en ze er aantrekkelijk uit te laten zien. Icing kan worden gebruikt om verschillende ontwerpen en patronen op taarten te creëren, zoals bloemen, strikjes, schrijven van tekst en nog veel meer. Naast decoratie voegt icing ook een heerlijke zoete smaak toe aan de taart, waardoor deze nog lekkerder wordt.

Basisrecept voor icing
Hier is een basisrecept om icing te maken:

Ingrediënten:
– 250 gram poedersuiker
– 1 eetlepel water (voeg indien nodig meer toe voor de gewenste consistentie)
– Voedselkleuring (optioneel)
– Smaakstof naar keuze (optioneel)

Instructies:
1. Zeef de poedersuiker om eventuele klontjes te verwijderen.
2. Voeg het water geleidelijk toe aan de poedersuiker en meng goed tot je een gladde en dikke consistentie hebt bereikt. Voeg indien nodig meer water toe voor een dunne consistentie.
3. Voeg eventueel voedselkleuring toe en meng goed om de gewenste kleur te bereiken.
4. Als je de icing van een smaak wilt voorzien, voeg dan een paar druppels smaakstof naar keuze toe en meng goed.

Verschillende soorten icing
Er zijn verschillende soorten icing die je kunt gebruiken, afhankelijk van het gewenste resultaat. Hier zijn enkele van de meest populaire soorten icing:

1. Royal icing: Royal icing heeft een stevige consistentie en is ideaal voor het versieren van taarten met ingewikkelde ontwerpen en details. Het wordt vaak gebruikt in taartdecoratie zoals het maken van bloemen, schrijven van tekst en het creëren van reliëfpatronen.

2. Botercrème icing: Botercrème icing is zacht, romig en heerlijk van smaak. Het kan worden gebruikt om taarten te versieren en te vullen. Botercrème icing is perfect voor het creëren van mooie ruches, swirls en andere decoratieve elementen.

3. Fondant icing: Fondant icing is gemaakt van suiker, glucosestroop en water. Het heeft een gladde en elastische textuur, waardoor het gemakkelijk te rollen en vormen is. Fondant icing wordt vaak gebruikt voor het bekleden van taarten en het maken van gedetailleerde figuren.

Tips voor het maken van icing
– Zorg ervoor dat je poedersuiker zeven om eventuele klontjes te verwijderen en een gladde icing te krijgen.
– Voeg water geleidelijk toe aan de poedersuiker om de gewenste consistentie te bereiken. Te veel water kan de icing te dun maken, terwijl te weinig water de icing dik kan maken.
– Experimenteer met verschillende kleuren en smaken om je icing uniek en aantrekkelijk te maken.
– Voor het versieren van taarten met ingewikkelde ontwerpen, gebruik een spuitzak met verschillende spuitmondjes voor meer precisie.
– Als je icing wilt bewaren, bewaar het dan in een luchtdichte container in de koelkast. Laat het op kamertemperatuur komen voordat je het weer gaat gebruiken.

Veelgestelde vragen over het maken van icing voor taart

1. Kan ik icing maken zonder poedersuiker?
Hoewel poedersuiker het meest gebruikelijke ingrediënt is in icing, zijn er alternatieven beschikbaar, zoals agavesiroop, honing of stevia. Merk echter op dat deze alternatieven de consistentie en smaak van de icing kunnen beïnvloeden.

2. Hoe kan ik mijn icing kleurrijk maken?
Je kunt voedselkleuring toevoegen aan je icing om het kleurrijk te maken. Voeg de kleurstof geleidelijk toe tot je de gewenste kleur bereikt. Gebruik gelkleurstoffen voor helderdere en intensere kleuren.

3. Hoe lang kan ik icing bewaren?
Icing kan enkele dagen tot enkele weken worden bewaard, afhankelijk van de samenstelling en de bewaaromstandigheden. Bewaar het altijd in een luchtdichte container in de koelkast om bederf te voorkomen.

4. Welke smaakstoffen kan ik toevoegen aan mijn icing?
Je kunt verschillende smaakstoffen toevoegen aan je icing, zoals vanille-extract, amandelextract, citrusschillen, koffie-extract of zelfs likeuren, afhankelijk van je voorkeur.

5. Kan ik icing gebruiken om fondant op een taart te bevestigen?
Ja, icing kan worden gebruikt om fondant op een taart te bevestigen. Breng een dun laagje icing aan op de taart voordat je de fondant erop legt om de fondant op zijn plaats te houden.

Nu je meer weet over het maken van icing voor taart, ben je klaar om je taartdecoratievaardigheden naar een hoger niveau te tillen. Experimenteer met verschillende soorten icing en creëer prachtige en heerlijke taartontwerpen. Veel succes!

Royal Icing Maken

Royal Icing Maken: Een In-Depth Gids

Royal icing, ook wel bekend als glazuur, is een heerlijke en veelzijdige decoratieve topping die gebruikt wordt bij het bakken. Of je nu prachtige taarten wilt versieren of mooie koekjes wilt maken, royal icing kan je creaties naar een hoger niveau tillen. In dit artikel bieden we een gedetailleerde gids over het maken van royal icing, inclusief uitleg over verschillende concepten en principes.

Wat is Royal Icing?

Royal icing is een glazuur dat veel gebruikt wordt in de bakwereld, met name voor decoratiedoeleinden. Het is gemaakt van poedersuiker, eiwit en eventueel citroensap of water. Deze ingrediënten worden gemengd tot een dikke, plakkerige pasta die gemakkelijk is om mee te werken.

Royal icing kan verschillende consistenties hebben, afhankelijk van het doel ervan. Voor het maken van fijne lijnen en details, zoals het tekenen van bloemen en figuren op taarten, moet het glazuur stijf en dik zijn. Voor het bedekken en gladmaken van een taart moet het glazuur daarentegen dunner en vloeibaarder zijn.

Waarom wordt Royal Icing veel gebruikt bij het bakken?

Royal icing wordt gewaardeerd om verschillende redenen in de bakwereld. Ten eerste biedt het een prachtige afwerking aan gebakken goederen, waardoor ze er professioneel en elegant uitzien. Met royal icing kun je prachtige versieringen maken, zoals bloemen, figuren, patronen en teksten.

Ten tweede zorgt royal icing ervoor dat decoraties stevig op hun plaats blijven zitten. Zodra het glazuur hard wordt, wordt het taai en duurzaam, waardoor het zeer geschikt is voor het maken van taaie en stabiele structuren.

Ten slotte geeft royal icing een heerlijke zoete smaak aan je gebakken goederen. Het biedt een aangename textuur en combineert perfect met verschillende smaken.

Hoe maak je Royal Icing?

Het maken van royal icing vereist slechts een paar eenvoudige stappen. Hier is een basisrecept voor het maken van royal icing:

Ingrediënten:
– 500 gram poedersuiker
– 2 eiwitten
– 1 theelepel citroensap (optioneel voor smaak)

Stappen:
1. Zeef de poedersuiker om eventuele klontjes te verwijderen.
2. Klop de eiwitten met een mixer op lage snelheid tot ze schuimig worden.
3. Voeg geleidelijk de gezeefde poedersuiker toe en blijf kloppen tot het glazuur stijf en dik wordt.
4. Als je het glazuur dunner wilt maken, voeg dan een theelepel water of citroensap toe en blijf kloppen tot de gewenste consistentie is bereikt.

Het is belangrijk om te onthouden dat het maken van royal icing enige oefening vereist. Als je merkt dat het glazuur te dun is, voeg dan wat extra poedersuiker toe. Als het daarentegen te dik is, voeg dan wat extra vloeistof toe. Experimenteer en pas de consistentie aan volgens je persoonlijke voorkeur en het beoogde gebruik.

Tips voor het werken met Royal Icing

Het werken met royal icing kan soms uitdagend zijn, vooral als je nieuw bent in de wereld van het decoreren van gebak. Hier zijn enkele handige tips om je te helpen bij het werken met royal icing:

1. Bereid al je benodigdheden van tevoren voor: Zorg ervoor dat je alles wat je nodig hebt, zoals spuitzakken, spuitmondjes en kleurstoffen, bij de hand hebt voordat je begint. Dit zal je helpen om georganiseerd en efficiënt te werken.

2. Oefen met de juiste consistentie: Experimenteer met verschillende consistenties van royal icing om te bepalen welke het beste werkt voor je specifieke project. Let op de dikte van het glazuur en voeg indien nodig extra poedersuiker of vloeistof toe.

3. Kleuren mengen: Royal icing kan gemakkelijk worden gekleurd met voedselkleurstoffen. Meng de kleurstoffen zorgvuldig om de gewenste kleur te bereiken. Houd er rekening mee dat het glazuur iets donkerder wordt wanneer het droogt.

4. Werk snel en zorgvuldig: Royal icing droogt vrij snel, dus werk zo snel mogelijk en zorg ervoor dat je je versieringen met zorg aanbrengt. Gebruik tandenstokers of tandenborstels om kleine details aan te brengen.

5. Laat het glazuur volledig drogen: Het is belangrijk om het glazuur volledig te laten drogen voordat je het gebak serveert of verplaatst. Dit kan enkele uren tot een paar dagen duren, afhankelijk van de dikte van het glazuur en de omgevingsomstandigheden.

Veelgestelde vragen over Royal Icing Maken

1. Kan ik royal icing maken zonder eiwitten?
Ja, er zijn alternatieve recepten voor royal icing zonder eiwitten. Sommige populaire opties zijn het gebruik van meringuepoeder of aquafaba als vervanger voor eiwitten.

2. Kan ik royal icing bewaren?
Ja, royal icing kan bewaard worden in een luchtdichte container op kamertemperatuur. Het blijft meestal ongeveer een week goed.

3. Kan ik gekleurd glazuur maken?
Ja, je kunt royal icing gemakkelijk kleuren met voedselkleurstoffen. Voeg de kleurstoffen geleidelijk toe en meng goed om de gewenste kleur te bereiken.

4. Kan ik royal icing gebruiken om een hele taart te bedekken?
Ja, je kunt royal icing gebruiken om een hele taart te bedekken. Zorg ervoor dat je voldoende glazuur maakt voor de grootte van je taart en breng het gelijkmatig aan met behulp van een spatel.

Conclusie

Royal icing is een essentieel en veelzijdig glazuur in de wereld van het bakken. Met een eenvoudig recept en wat oefening kun je prachtige decoraties maken voor taarten, koekjes en andere gebakken lekkernijen. Experimenteer met verschillende consistenties en kleuren om je creativiteit de vrije loop te laten. Handhaaf de juiste technieken en je zult binnenkort prachtige meesterwerken creëren met behulp van royal icing!

Details 34 icing sugar maken

5 Ways To Make Icing Without Icing Sugar - Wikihow
5 Ways To Make Icing Without Icing Sugar – Wikihow
Versier Je Koekjes Met Royal Icing! - Recept - Sweet Little Touch - Youtube
Versier Je Koekjes Met Royal Icing! – Recept – Sweet Little Touch – Youtube
Gedecoreerde Koekjes Knapperig Maken - Laura'S Bakery
Gedecoreerde Koekjes Knapperig Maken – Laura’S Bakery
Pin On Eten
Pin On Eten
Christmas Cake - Cookidoo® – Het Officiële Thermomix®-Receptenplatform
Christmas Cake – Cookidoo® – Het Officiële Thermomix®-Receptenplatform
Frosting with icing sugar
Frosting With Icing Sugar – Youtube

See more here: huongrung.net

Learn more about the topic icing sugar maken.

See more: https://huongrung.net/category/kind-gezin/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *