Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Hoe Laat Is Hornbach Open? Ontdek De Openingstijden Van Hornbach!

Hoe Laat Is Hornbach Open? Ontdek De Openingstijden Van Hornbach!

Hoe laat is de winkel open? (#NT2, #learndutch, #nederlandsleren, Breakthrough, 1.1, A1)

Hoe Laat Is Hornbach Open? Ontdek De Openingstijden Van Hornbach!

Hoe Laat Is De Winkel Open? (#Nt2, #Learndutch, #Nederlandsleren, Breakthrough, 1.1, A1)

Keywords searched by users: hoe laat is hornbach open hornbach openingstijden zondag, hornbach vestigingen nederland, openingstijden hornbach, hornbach nieuwegein openingstijden, hornbach nijmegen opening, hornbach assortiment, gamma, hornbach lent

How laat is Hornbach open in Nederland?

Als je op zoek bent naar de openingstijden van Hornbach in Nederland, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we ingaan op de vestigingen van Hornbach, de algemene openingstijden en specifieke openingstijden van Hornbach in Den Haag. We zullen ook wat achtergrondinformatie geven over de historie en huidige prestaties van Hornbach Nederland. Laten we dus snel van start gaan!

Vestigingen van Hornbach

Hornbach heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland. Of je nu in Groningen, Utrecht, Rotterdam of Amsterdam woont, er is altijd wel een Hornbach bij jou in de buurt. Dankzij hun grote assortiment bouwmaterialen en andere klusbenodigdheden zijn ze een populaire keuze voor veel mensen. Voordat we ingaan op de openingstijden, laten we eerst de verschillende vestigingen van Hornbach in Nederland bekijken.

  • Amsterdam
  • Breda
  • Den Haag
  • Groningen
  • Nieuwegein
  • Nijmegen
  • Rotterdam
  • Utrecht
  • Zoetermeer

Dit zijn slechts enkele van de vele vestigingen van Hornbach in Nederland. Als je specifieke informatie zoekt over de openingstijden van een bepaalde vestiging, kun je altijd de website van Hornbach raadplegen.

Openingstijden van Hornbach

Over het algemeen zijn de openingstijden van Hornbach als volgt:

– Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 21:00 uur
– Zaterdag: 08:00 – 18:00 uur
– Zondag: Gesloten

Het is echter belangrijk om te vermelden dat deze openingstijden kunnen variëren per vestiging. Daarom is het raadzaam om altijd de specifieke openingstijden van de Hornbach-vestiging bij jou in de buurt te controleren voordat je een bezoek brengt. Deze informatie kun je gemakkelijk vinden op de officiële website van Hornbach.

Specifieke openingstijden van Hornbach in Den Haag

Als je in Den Haag woont of van plan bent om de Hornbach in Den Haag te bezoeken, zijn hier de specifieke openingstijden van deze vestiging:

– Maandag t/m vrijdag: 07:00 – 21:00 uur
– Zaterdag: 08:00 – 18:00 uur
– Zondag: Gesloten

Het is altijd een goed idee om de openingstijden te controleren voordat je naar de winkel gaat, omdat deze kunnen veranderen. Controleer dus altijd de meest recente openingstijden op de website van Hornbach Den Haag.

Historie van Hornbach

Hornbach is een bekende naam in de bouwmarkt industrie en heeft een rijke geschiedenis. Het bedrijf werd opgericht in 1877 in Duitsland en heeft sindsdien een gestage groei doorgemaakt. In Nederland opende Hornbach zijn eerste vestiging in 1997, waarmee ze zichzelf introduceerden als een nieuwe speler op de Nederlandse bouwmarkt.

Sinds de opening van hun eerste winkel in Nederland, heeft Hornbach consequent zijn assortiment uitgebreid en zijn ze uitgegroeid tot een betrouwbare en populaire keuze voor klussers en bouwprofessionals. Hun focus op kwaliteitsproducten tegen scherpe prijzen heeft hen veel succes gebracht en ze worden vaak geprezen om hun uitstekende klantenservice.

Huidige prestaties van Hornbach Nederland

Hornbach Nederland blijft gestaag groeien en heeft een sterke positie in de bouwmarkt industrie. In 2021/2022 heeft Hornbach Nederland een goede omzet behaald, ondanks de uitdagingen van de pandemie. Het bedrijf blijft investeren in de uitbreiding van hun assortiment en het verbeteren van hun dienstverlening.

Met hun focus op duurzaamheid en innovatie blijven ze voorop lopen in de branche. Hornbach heeft ook verschillende onderscheidingen ontvangen, waaronder de titel “Beste Bouwmarkt van Nederland”. Dit bewijst hun toewijding aan kwaliteit en klanttevredenheid.

FAQs

Wat zijn de openingstijden van Hornbach op zondag?
Hornbach is op zondag gesloten. Ze zijn van maandag tot en met vrijdag geopend van 07:00 tot 21:00 uur en op zaterdag van 08:00 tot 18:00 uur.

Waar zijn de vestigingen van Hornbach in Nederland?
Hornbach heeft verschillende vestigingen verspreid over Nederland, waaronder Amsterdam, Breda, Den Haag, Groningen, Nieuwegein, Nijmegen, Rotterdam, Utrecht en Zoetermeer.

Wat zijn de openingstijden van Hornbach in Nieuwegein?
De openingstijden van Hornbach in Nieuwegein zijn over het algemeen van maandag tot en met vrijdag 07:00 – 21:00 uur, op zaterdag 08:00 – 18:00 uur en op zondag gesloten. Het is altijd verstandig om de meest actuele openingstijden te controleren voordat je een bezoek brengt.

Wat is het assortiment van Hornbach?
Hornbach staat bekend om zijn uitgebreide assortiment bouwmaterialen, gereedschap, tuinartikelen, decoratie en meer. Ze hebben alles wat je nodig hebt voor je klusprojecten, of je nu een professional bent of een doe-het-zelver.

Hoe verhoudt Hornbach zich tot Gamma?
Hornbach en Gamma zijn beide bekende namen in de bouwmarkt industrie. Ze bieden allebei een breed scala aan producten en diensten aan, maar er zijn ook enkele verschillen. Hornbach staat bekend om zijn grotere assortiment en focus op kwaliteit. Gamma daarentegen richt zich meer op het brede publiek en heeft vaak scherpe aanbiedingen.

Is Hornbach Lent open op zondag?
Hornbach Lent is op zondag gesloten. De algemene openingstijden zijn maandag tot en met vrijdag 07:00 – 21:00 uur en zaterdag 08:00 – 18:00 uur.

Dit waren enkele veelgestelde vragen over de openingstijden van Hornbach en gerelateerde onderwerpen. We hopen dat we je hebben kunnen helpen met deze informatie. Onthoud altijd om de meest recente openingstijden te controleren voordat je naar de winkel gaat, omdat deze kunnen veranderen. Veel succes met je klusprojecten!

Categories: Update 27 Hoe Laat Is Hornbach Open

Hoe laat is de winkel open? (#NT2, #learndutch, #nederlandsleren, Breakthrough, 1.1, A1)
Hoe laat is de winkel open? (#NT2, #learndutch, #nederlandsleren, Breakthrough, 1.1, A1)

Wie Is Eigenaar Hornbach?

HORNBACH Holding AG & Co.KGaA is de eigenaar van HORNBACH. Ze bezitten 76,4 procent van de aandelen in HORNBACH Baumarkt AG. Tot maart 2014 bezat de Britse retailmultinational Kingfisher plc 21% van de aandelen. In eind 2019 trad Steffen Hornbach terug als voorzitter en werd opgevolgd door Erich Harsch, afkomstig van de winkelketen dm.

Waar Is De Grootste Hornbach Van Nederland?

Op 17 november opent HORNBACH Breda zijn tiende vestiging. Met een oppervlakte van maar liefst 19.000 m2, is deze Nederlandse bouwmarkt op dat moment de grootste in het land. Het bedrijf HORNBACH bestaat al 130 jaar!

Hoeveel Vestigingen Heeft Hornbach?

HORNBACH heeft momenteel zeventien projectbouwmarkten en één HORNBACH Vloeren vestiging in Nederland. Ze zijn sinds 1997 actief in ons land. In 2022 werd HORNBACH voor de zestiende keer uitgeroepen tot Beste Bouwmarkt van Nederland door consumenten.

Verzamelen 33 hoe laat is hornbach open

De Kwalificatieproef Van De Beste Klusser Van Nederland 2022 | Hornbach  Nederland - Youtube
De Kwalificatieproef Van De Beste Klusser Van Nederland 2022 | Hornbach Nederland – Youtube

See more here: huongrung.net

Learn more about the topic hoe laat is hornbach open.

See more: https://huongrung.net/category/kind-gezin/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *