Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Foto Bewerken Op Iphone: Knippen En Plakken Als Een Pro!

Foto Bewerken Op Iphone: Knippen En Plakken Als Een Pro!

Achtergrond verwijderen in Foto's (iPhone en iPad)

Foto Bewerken Op Iphone: Knippen En Plakken Als Een Pro!

Achtergrond Verwijderen In Foto’S (Iphone En Ipad)

Keywords searched by users: foto bewerken iphone knippen plakken foto in foto plakken iphone gratis, iphone foto bewerken iets weghalen, foto bijsnijden iphone, foto plakken in andere foto, foto bewerken iphone gratis, foto bewerken iphone gezicht, persoon uit foto knippen iphone en plakken, persoon in foto plakken iphone

1. Foto’s bewerken op iPhone

Als je een iPhone hebt, kun je gemakkelijk foto’s bewerken met behulp van verschillende apps en functies die beschikbaar zijn op het iOS-besturingssysteem. Hier zijn enkele stappen om foto’s te bewerken op je iPhone:

1. Open de Foto’s-app op je iPhone en ga naar het album waarin de foto zich bevindt die je wilt bewerken.

2. Selecteer de foto die je wilt bewerken door erop te tikken. Tik vervolgens op het bewerkingspictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit pictogram ziet eruit als drie horizontale streepjes met een cirkel eromheen.

3. Nu kun je verschillende bewerkingsopties zien, zoals bijsnijden, draaien, belichting aanpassen, filters toepassen en meer. Tik op de gewenste bewerkingsoptie om aanpassingen te maken aan je foto.

4. Pas de gewenste wijzigingen toe op je foto door te schuiven of aan te passen met behulp van de beschikbare tools. Als je bijvoorbeeld de belichting wilt aanpassen, kun je het belichtingsniveau verhogen of verlagen door over het scherm te vegen.

5. Als je tevreden bent met de wijzigingen, tik je op ‘Gereed’ in de rechterbenedenhoek van het scherm. Hiermee worden de bewerkingen opgeslagen en wordt een nieuwe versie van de foto gemaakt zonder de originele foto te wijzigen.

Op deze manier kun je foto’s bewerken op je iPhone en ze aanpassen aan je persoonlijke voorkeuren.

2. Foto’s kopiëren en dupliceren op iPhone

Soms wil je misschien een foto kopiëren of dupliceren op je iPhone, zodat je meerdere versies van dezelfde foto kunt hebben of de originele foto kunt behouden. Hier zijn de stappen om foto’s te kopiëren en te dupliceren op je iPhone:

1. Open de Foto’s-app op je iPhone en ga naar het album waarin de foto zich bevindt die je wilt kopiëren of dupliceren.

2. Tik op de foto die je wilt kopiëren om deze te selecteren. Tik vervolgens op het deelicoon in de linkerbenedenhoek van het scherm. Dit icoon ziet eruit als een vierkant met een pijl omhoog.

3. Er wordt een menu weergegeven met verschillende opties voor het delen van de foto. Scroll naar beneden in het menu en tik op de optie ‘Kopieer foto’.

4. Nu is de foto gekopieerd naar je klembord. Om de gekopieerde foto te dupliceren, ga je terug naar je album en tik je op het deelicoon opnieuw.

5. Scroll nu naar beneden in het menu en tik op de optie ‘Plak foto’. Hiermee wordt een duplicaat van de foto gemaakt in hetzelfde album.

Op deze manier kun je foto’s kopiëren en dupliceren op je iPhone zonder de originele foto te wijzigen.

3. Knippen en plakken van tekst op iPhone

Naast het bewerken van foto’s kun je ook tekst knippen en plakken op je iPhone. Dit kan handig zijn wanneer je tekst wilt verplaatsen of dupliceren in verschillende apps of documenten. Hier zijn de stappen om tekst te knippen en te plakken op je iPhone:

1. Selecteer de tekst die je wilt knippen door op de tekst te tikken en de selectiegrepen te slepen om de gewenste tekst te markeren.

2. Tik op het geselecteerde tekstgebied en tik vervolgens op ‘Knip’ in het pop-upmenu dat verschijnt. Hiermee wordt de geselecteerde tekst naar het klembord gekopieerd en wordt de geselecteerde tekst verwijderd.

3. Ga naar de app of het document waar je de geknipte tekst wilt plakken. Tik op de gewenste positie waar je de tekst wilt plaatsen en tik vervolgens op ‘Plak’ in het pop-upmenu.

4. De geknipte tekst wordt nu geplakt op de geselecteerde positie. Je kunt de geplakte tekst indien nodig aanpassen of opmaak toepassen, afhankelijk van de mogelijkheden van de app of het document waarin je werkt.

Op deze manier kun je tekst knippen en plakken op je iPhone om efficiënter te werken met verschillende apps en documenten.

4. Foto’s samenvoegen op iPhone

Als je meerdere foto’s op je iPhone hebt die je wilt samenvoegen tot één foto, kun je gebruikmaken van verschillende apps en methoden om dit te doen. Hier is een stapsgewijze handleiding om foto’s samen te voegen op je iPhone:

1. Download en installeer een app waarmee je foto’s kunt samenvoegen, zoals ‘Photo Mixer’ van Movavi, ‘Pic Collage’ of ‘Layout’ van Instagram. Deze apps zijn gratis beschikbaar in de App Store.

2. Start de app zodra de installatie is voltooid. Je moet mogelijk enkele machtigingen verlenen, zoals toegang tot je foto’s.

3. Selecteer de optie ‘Foto’s samenvoegen’ of ‘Collage maken’ in de app, afhankelijk van de beschikbare functies.

4. Kies de foto’s die je wilt samenvoegen uit je Foto’s-app of selecteer nieuwe foto’s die je wilt gebruiken.

5. Sleep en plaats de geselecteerde foto’s in het raster of sjabloon van de app. Je kunt de foto’s aanpassen en het formaat wijzigen zoals je wilt.

6. Pas eventueel filters, achtergronden, tekst of andere effecten toe op de samengevoegde foto.

7. Sla de samengevoegde foto op in je Foto’s-app of deel deze rechtstreeks via sociale media of berichten-apps.

Met behulp van deze apps kun je gemakkelijk en snel meerdere foto’s samenvoegen op je iPhone.

5. Meerdere foto’s tegelijk bewerken op iPhone

Als je dezelfde bewerkingen wilt toepassen op meerdere foto’s op je iPhone, kun je gebruikmaken van de functie om meerdere foto’s tegelijk te bewerken. Hier zijn de stappen om meerdere foto’s tegelijk te bewerken op je iPhone:

1. Open de Foto’s-app op je iPhone en ga naar het album waarin de foto’s zich bevinden die je wilt bewerken.

2. Tik op ‘Selecteer’ in de rechterbovenhoek van het scherm en markeer de foto’s die je wilt bewerken door erop te tikken. Je kunt meerdere foto’s selecteren door met je vinger over de foto’s te vegen.

3. Tik op het bewerkingspictogram in de rechterbenedenhoek van het scherm. Dit pictogram ziet eruit als drie horizontale streepjes met een cirkel eromheen.

4. Nu kun je verschillende bewerkingsopties zien, zoals bijsnijden, draaien, belichting aanpassen, filters toepassen en meer. Pas de gewenste wijzigingen toe op een van de geselecteerde foto’s.

5. Zodra je de gewenste wijzigingen hebt aangebracht, tik je op ‘Gereed’ in de rechterbenedenhoek van het scherm. Hiermee worden de bewerkingen opgeslagen en toegepast op alle geselecteerde foto’s.

Op deze manier kun je efficiënt meerdere foto’s tegelijk bewerken op je iPhone zonder elke foto afzonderlijk te hoeven bewerken.

6. Dubbele foto’s en video’s samenvoegen op iPhone

Als je dubbele foto’s en video’s op je iPhone hebt en je wilt ze samenvoegen om ruimte vrij te maken, kun je gebruikmaken van de functie om dubbele bestanden te vinden en samen te voegen op je iPhone. Hier zijn de stappen om dubbele foto’s en video’s samen te voegen op je iPhone:

1. Ga naar de App Store en download een app waarmee je dubbele foto’s en video’s kunt vinden en samenvoegen, zoals ‘Duplicate Photos Fixer’ of ‘Remo Duplicate Photos Remover’. Deze apps zijn gratis beschikbaar in de App Store.

2. Start de app zodra de installatie is voltooid. Je moet mogelijk enkele machtigingen verlenen, zoals toegang tot je foto’s en video’s.

3. Scan je iPhone op dubbele foto’s en video’s door op de optie ‘Scan nu’ of ‘Start scan’ te tikken in de app.

4. De app zal je iPhone scannen op dubbele bestanden en een lijst weergeven met de gedetecteerde duplicaten.

5. Selecteer de dubbele foto’s en video’s die je wilt samenvoegen en tik op de optie ‘Verwijderen’ of ‘Merge’ om ze samen te voegen.

6. Bevestig de actie en wacht tot de app de duplicaten heeft samengevoegd. De samengevoegde foto’s en video’s worden opgeslagen in je Foto’s-app en de originele duplicaten worden verwijderd.

Op deze manier kun je gemakkelijk dubbele foto’s en video’s samenvoegen op je iPhone om ruimte vrij te maken en je foto- en videobibliotheek georganiseerd te houden.

7. Collage maken met Google Foto’s-app op iPhone

Als je een collage wilt maken met je foto’s op je iPhone, kun je gebruikmaken van de Google Foto’s-app. Hier zijn de stappen om een collage te maken met de Google Foto’s-app op je iPhone:

1. Download en installeer de Google Foto’s-app vanuit de App Store als je deze nog niet hebt geïnstalleerd. Log in op je Google-account als hierom wordt gevraagd.

2. Open de Google Foto’s-app en tik op het pictogram ‘Bibliotheek’ in de rechterbenedenhoek van het scherm.

3. Tik op de foto’s die je wilt opnemen in de collage. Je kunt meerdere foto’s selecteren door erop te tikken en vervolgens op ‘Volgende’ te tikken.

4. Tik op het pictogram ‘Vormgeven’ in de onderste menubalk van het scherm. Hiermee krijg je toegang tot verschillende collage-indelingen en designs.

5. Blader door de beschikbare indelingen en designs en tik op de gewenste optie om een voorbeeld te bekijken.

6. Tik op ‘Maken’ om de collage te genereren. Je kunt de collage aanpassen door achteraf te tikken op de gewenste foto’s en deze te verplaatsen naar andere vakken of door te tikken op de optie ‘Lay-out aanpassen’.

7. Als je tevreden bent met de collage, tik je op ‘Opslaan’ om deze op te slaan in je Foto’s-app of deel je deze rechtstreeks via sociale media of berichten-apps.

Met de Google Foto’s-app kun je snel en eenvoudig collages maken met je foto’s op je iPhone.

8. Beste gratis online en desktop-programma’s om foto’s samen te voegen

Naast het gebruik van apps op je iPhone, zijn er ook gratis online en desktop-programma’s beschikbaar waarmee je foto’s kunt samenvoegen. Hier zijn enkele van de beste opties:

– Photo Joiner: Dit is een online tool waarmee je gemakkelijk meerdere foto’s kunt samenvoegen tot één foto. Ga naar de website van Photo Joiner en volg de instructies om je foto’s te uploaden en samen te voegen. Je kunt de volgorde van de foto’s aanpassen, ze bijsnijden en filters toepassen voordat je ze samenvoegt.

– Fotor: Dit is een gratis desktop-programma waarmee je foto’s kunt bewerken en samenvoegen op je computer. Download en installeer Fotor op je computer en open het programma. Importeer je foto’s in Fotor en kies de optie ‘Collage’. Sleep en plaats je foto’s in het collage-raster en pas de gewenste effecten en filters toe. Sla ten slotte de samengevoegde foto op je computer op.

– Canva: Canva is een populaire online grafische ontwerptool waarmee je niet alleen foto’s kunt sam

Categories: Details 19 Foto Bewerken Iphone Knippen Plakken

Achtergrond verwijderen in Foto's (iPhone en iPad)
Achtergrond verwijderen in Foto’s (iPhone en iPad)

Knip: Tik op ‘Knip’ of beweeg drie vingers tweemaal naar elkaar toe. Kopieer: Tik op ‘Kopieer’ of beweeg drie vingers naar elkaar toe. Plak: Tik op ‘Plak’ of beweeg drie vingers uit elkaar. Selecteer alles: Selecteer alle tekst in het document.Download en installeer Photo Mixer op een Android-toestel door onderstaande koppeling te volgen. Start de app zodra de installatie is voltooid. Je moet eerst een achtergrondfoto kiezen. Open het tabblad Background en selecteer een van de standaardafbeeldingen of voeg je eigen foto toe.

Zo werkt het:
 1. Open de Foto’s-app op de iPhone of iPad.
 2. Kies een foto die je wil bewerken. …
 3. Tik rechtsboven op de ronde knop met de drie stipjes.
 4. Vervolgens tik je op Kopieer bewerkingen.
 5. Kies nu een andere (onbewerkte) foto en tik wederom op de ronde knop met de drie puntjes.
 6. Tik op Plak bewerkingen.
Een foto kopiëren
 1. Open een foto en tik op .
 2. Tik op ‘Kopieer’ en plak de foto in een ander document.
Dubbele foto’s en video’s samenvoegen op de iPhone
 1. Tik op ‘Albums’ en vervolgens onder ‘Andere’ op ‘Dubbele onderdelen’. Dubbele foto’s en video’s worden naast elkaar weergegeven.
 2. Tik op ‘Combineer’ om de dubbele bestanden samen te voegen en tik vervolgens op ‘Voeg [aantal] onderdelen samen’.

Hoe Plak Ik Een Foto In Een Andere Foto Iphone?

Hoe plak ik een foto in een andere foto op de iPhone? Om een foto in een andere foto op de iPhone te plakken, volg je deze stappen: Ten eerste, open de foto die je wilt kopiëren. Tik vervolgens op het deelicoontje, dat eruitziet als een vierkantje met een pijl omhoog. Selecteer de optie ‘Kopieer’ en ga naar de foto waarin je de gekopieerde foto wilt plakken. Tik nu op het bewerkingsicoontje in de vorm van een penseel of potlood. Er zal een lijst van opties verschijnen, tik op de optie ‘Plakken’. Hierdoor wordt de gekopieerde foto in de tweede foto geplakt, zodat je ze met elkaar kunt combineren.

Hoe Knippen En Plakken Op Iphone?

Hoe knip en plak je op een iPhone? Hier zijn de stappen die je kunt volgen: Om te knippen, tik op ‘Knip’ of beweeg drie vingers tweemaal naar elkaar toe. Om te kopiëren, tik op ‘Kopieer’ of beweeg drie vingers naar elkaar toe. Om te plakken, tik op ‘Plak’ of beweeg drie vingers uit elkaar. Als je alles wilt selecteren, kun je alle tekst in het document selecteren.

Hoe Kan Ik Een Foto In Een Andere Foto Plakken?

Hoe kan ik een foto in een andere foto plakken?

Om een foto in een andere foto te kunnen plakken, kun je de app “Photo Mixer” downloaden en installeren op een Android-toestel. Je kunt de app vinden via de onderstaande link. Zodra de installatie is voltooid, start je de app op. Voordat je aan de slag kunt gaan, moet je eerst een achtergrondfoto kiezen. Hiervoor open je het tabblad ‘Background’ in de app. Daar kun je een van de standaardafbeeldingen selecteren of je eigen foto toevoegen. Op 3 oktober 2023, kun je de app gebruiken om foto’s in elkaar over te laten lopen.

Ontdekken 26 foto bewerken iphone knippen plakken

Foto'S En Video'S Bewerken Op De Iphone - Apple Support (Nl)
Foto’S En Video’S Bewerken Op De Iphone – Apple Support (Nl)
Ios 16 Preview: Hoe Je Razendsnel Veel Foto'S Kunt Bewerken - Parallaxe: Alles Over Camera'S En Foto'S
Ios 16 Preview: Hoe Je Razendsnel Veel Foto’S Kunt Bewerken – Parallaxe: Alles Over Camera’S En Foto’S
Ios 16 Preview: Hoe Je Razendsnel Veel Foto'S Kunt Bewerken - Parallaxe: Alles Over Camera'S En Foto'S
Ios 16 Preview: Hoe Je Razendsnel Veel Foto’S Kunt Bewerken – Parallaxe: Alles Over Camera’S En Foto’S
Portretten Bewerken Op De Iphone - Apple Support (Nl)
Portretten Bewerken Op De Iphone – Apple Support (Nl)
Tekst Kopiëren En Plakken Op Een Iphone Of Ipad - Appletips
Tekst Kopiëren En Plakken Op Een Iphone Of Ipad – Appletips

See more here: huongrung.net

Learn more about the topic foto bewerken iphone knippen plakken.

See more: huongrung.net/category/kind-gezin

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *