Chuyển tới nội dung
Trang chủ » Bloedprikken Horst: Afspraak Maken Voor Snelle Service

Bloedprikken Horst: Afspraak Maken Voor Snelle Service

Hoe u een afspraak kunt maken voor uw bloedonderzoek | LifeLabs | 2022

Bloedprikken Horst: Afspraak Maken Voor Snelle Service

Hoe U Een Afspraak Kunt Maken Voor Uw Bloedonderzoek | Lifelabs | 2022

Keywords searched by users: bloedprikken horst afspraak maken mijnviecuri afspraak maken, mijnviecuri bloedprikken, viecuri bloedprikken locaties, viecuri bloedprikken afspraak maken, afspraak maken bloedprikken viecuri venray, afspraak maken bloedprikken panningen, nuchter bloedprikken viecuri, bloedprikken sevenum

Afspraak maken voor bloedafname bij Regiopoli Horst

Bloedafname is een veelvoorkomende medische procedure waarbij bloedmonsters worden afgenomen om verschillende aspecten van de gezondheid van een patiënt te beoordelen. Het kan nodig zijn voor het stellen van een diagnose, het monitoren van een bepaalde aandoening of het controleren van de effectiviteit van medicatie. In de regio Horst zijn er verschillende mogelijkheden om een afspraak te maken voor bloedafname, zoals bij Regiopoli Horst zelf, poli Bloedafname, Prikpost Diagnovum, huisartsenpraktijk Piushaven en Regiopoli Peel & Maas in Panningen. Hier vind je alle informatie die je nodig hebt om een afspraak te maken en bloed te laten prikken in Horst en omgeving.

Bel naar 077-3203840 om telefonisch een afspraak te maken bij Regiopoli Horst

Als je bloed wilt laten prikken bij Regiopoli Horst, kun je telefonisch een afspraak maken door te bellen naar 077-3203840. Tijdens het telefoongesprek zal een medewerker van Regiopoli Horst je vragen stellen over de reden van de bloedafname en je persoonlijke gegevens noteren. Op basis van deze informatie wordt er een geschikte afspraak ingepland.

Regiopoli Horst is gevestigd op de volgende locatie:
– Regioziekenhuis VieCuri
– Mierloseweg 130
– 5707 HL Helmond
– Telefoon: 077-3203840

Online een afspraak maken voor bloedafname bij Regiopoli Horst

Naast telefonisch een afspraak maken, biedt Regiopoli Horst ook de mogelijkheid om online een afspraak te maken voor bloedafname. Dit biedt meer flexibiliteit omdat je op elk gewenst moment een afspraak kunt inplannen. Om een online afspraak te maken, kun je de volgende stappen volgen:

1. Ga naar de website van Regiopoli Horst.
2. Zoek naar de optie “Afspraak maken” of een vergelijkbare benaming.
3. Klik op de link en je wordt doorgestuurd naar het afsprakensysteem van Regiopoli Horst.
4. Vul de gevraagde gegevens in, zoals je naam, geboortedatum en contactgegevens.
5. Kies een geschikte datum en tijd voor de bloedafname.
6. Bevestig je afspraak en je ontvangt een bevestiging via e-mail met alle details.

Het online afsprakensysteem is 24 uur per dag beschikbaar, waardoor je op elk moment een afspraak kunt maken op een tijdstip dat jou het beste uitkomt.

Informatie over bloedafname zonder afspraak bij poli Bloedafname

In sommige gevallen kan het noodzakelijk zijn om bloed te laten prikken zonder een afspraak te maken. Bij poli Bloedafname is dit mogelijk. Poli Bloedafname is onderdeel van VieCuri Medisch Centrum en heeft meerdere vestigingen in de regio, waaronder Horst. Hier kun je zonder afspraak terecht om bloed te laten prikken.

Het adres van poli Bloedafname in Horst is:
– Gasthuisstraat 3
– 5961 GA Horst

De openingstijden van poli Bloedafname verschillen per locatie, dus het is raadzaam om de website van VieCuri Medisch Centrum te raadplegen voor de exacte tijden.

Bloedafname zonder afspraak bij Prikpost Diagnovum

Een andere optie voor bloedafname zonder afspraak in Horst is de prikpost van Diagnovum. Diagnovum is een medisch diagnostisch centrum dat samenwerkt met huisartsenpraktijken en andere zorginstellingen. De prikpost in Horst biedt de mogelijkheid om op bepaalde dagen en tijdstippen bloed te laten prikken zonder afspraak.

De prikpost van Diagnovum in Horst is gevestigd op het volgende adres:
– Hoofdstraat 45
– 5961 ET Horst

De exacte openingstijden van de prikpost Diagnovum in Horst kun je vinden op de website van Diagnovum.

Bloed laten prikken zonder afspraak bij huisartsenpraktijk Piushaven

Als je liever bloed wilt laten prikken bij een huisartsenpraktijk, dan kun je terecht bij huisartsenpraktijk Piushaven. Deze praktijk biedt de mogelijkheid voor bloedafname zonder afspraak, wat handig kan zijn als je al patiënt bent bij deze praktijk.

De adresgegevens van huisartsenpraktijk Piushaven in Horst zijn:
– Kaldenkerkerweg 38
– 5913 AC Venlo

De openingstijden voor bloedafname zonder afspraak bij huisartsenpraktijk Piushaven verschillen per dag, dus het is raadzaam om contact op te nemen met de praktijk voor meer informatie.

Bloedafname bij Regiopoli Peel & Maas in Panningen

Naast bloedafname in Horst, kun je ook terecht bij Regiopoli Peel & Maas in Panningen. Regiopoli Peel & Maas is onderdeel van Regioziekenhuis VieCuri en biedt verschillende medische diensten aan, waaronder bloedafname.

De adresgegevens van Regiopoli Peel & Maas in Panningen zijn:
– Wilhelminastraat 15
– 5981 XW Panningen

Om een afspraak te maken voor bloedafname bij Regiopoli Peel & Maas, kun je telefonisch contact opnemen met 077-3203840.

Bloedafname bij andere priklocaties in de regio

Naast de hierboven genoemde locaties zijn er nog andere priklocaties in de regio waar je bloed kunt laten prikken. VieCuri Medisch Centrum heeft een brochure met algemene informatie over priklocaties in de regio, waaronder Horst en omgeving. Deze brochure is beschikbaar op de website van VieCuri Medisch Centrum.

In de brochure vind je informatie over verschillende priklocaties, openingstijden en eventuele afspraakinstructies. Deze informatie kan je helpen bij het vinden van een geschikte priklocatie in de regio.

Algemene informatie over priklocaties in de regio bij VieCuri Medisch Centrum

VieCuri Medisch Centrum biedt een breed scala aan medische diensten, waaronder bloedafname. De dienst Klinische Chemie en Hematologie van VieCuri beheert de priklocaties in de regio. In de brochure van VieCuri Medisch Centrum vind je gedetailleerde informatie over de priklocaties, openingstijden en eventuele afspraakinstructies.

Om een afspraak te maken voor bloedafname bij VieCuri Medisch Centrum, kun je gebruikmaken van het online afsprakensysteem genaamd “mijnVieCuri”. Dit systeem stelt patiënten in staat om gemakkelijk een afspraak te maken voor bloedafname op een tijdstip en locatie naar keuze. Je kunt ook telefonisch contact opnemen met VieCuri Medisch Centrum om een afspraak te maken.

Het is belangrijk om te weten dat voor sommige bloedonderzoeken een nuchtere bloedafname vereist is, wat betekent dat je van tevoren niet mag eten of drinken. Informatie over de nuchterheidseisen vind je op de website van VieCuri Medisch Centrum of je kunt contact opnemen met de betreffende priklocatie voor meer informatie.

In conclusie, bloedafname is een belangrijke medische procedure die nodig kan zijn voor verschillende doeleinden. In de regio Horst zijn er verschillende mogelijkheden om een afspraak te maken voor bloedafname, zoals bij Regiopoli Horst, poli Bloedafname, Prikpost Diagnovum, huisartsenpraktijk Piushaven en Regiopoli Peel & Maas in Panningen. Elk van deze locaties biedt verschillende opties voor het maken van een afspraak, zowel telefonisch als online. Daarnaast zijn er ook priklocaties bij andere ziekenhuizen en huisartsenpraktijken in de regio. Het is belangrijk om de openingstijden en eventuele afspraakinstructies van elke locatie te controleren voordat je een afspraak maakt. Door de beschikbare informatie te raadplegen en contact op te nemen met de betreffende locaties, kun je gemakkelijk een afspraak maken voor bloedafname in Horst en omgeving.

FAQs:

Q: Hoe kan ik een afspraak maken voor bloedafname bij Regiopoli Horst?
A: Je kunt een afspraak maken bij Regiopoli Horst door telefonisch contact op te nemen via 077-3203840 of door gebruik te maken van het online afsprakensysteem op de website van Regiopoli Horst.

Q: Kan ik zonder afspraak bloed laten prikken bij poli Bloedafname in Horst?
A: Nee, bloedafname bij poli Bloedafname vereist een afspraak. Je kunt online of telefonisch een afspraak maken.

Q: Kan ik zonder afspraak bloed laten prikken bij Prikpost Diagnovum in Horst?
A: Ja, bij Prikpost Diagnovum in Horst is het mogelijk om bloed te laten prikken zonder afspraak. Houd er echter rekening mee dat er specifieke dagen en tijdstippen zijn waarop dit mogelijk is.

Q: Kan ik bloed laten prikken zonder afspraak bij huisartsenpraktijk Piushaven in Horst?
A: Ja, huisartsenpraktijk Piushaven biedt de mogelijkheid om bloed te laten prikken zonder afspraak. Neem contact op met de praktijk voor de exacte openingstijden.

Q: Hoe kan ik een afspraak maken voor bloedafname bij Regiopoli Peel & Maas in Panningen?
A: Je kunt een afspraak maken voor bloedafname bij Regiopoli Peel & Maas door telefonisch contact op te nemen via 077-3203840.

Q: Waar kan ik terecht voor bloedafname zonder afspraak in de regio Horst?
A: Naast Regiopoli Horst, poli Bloedafname en Prikpost Diagnovum, kun je ook terecht bij huisartsenpraktijk Piushaven en Regiopoli Peel & Maas in Panningen voor bloedafname zonder afspraak.

Q: Waar kan ik meer informatie vinden over de priklocaties in de regio?
A: VieCuri Medisch Centrum heeft een brochure met algemene informatie over priklocaties in de regio. Deze brochure is beschikbaar op hun website.

Q: Hoe kan ik een afspraak maken voor bloedafname via mijnVieCuri?
A: Om een afspraak te maken via mijnVieCuri, dien je een account aan te maken op de website van VieCuri Medisch Centrum. Vervolgens kun je inloggen op je account en een afspraak inplannen voor bloedafname op een tijdstip en locatie naar keuze.

Q: Moet ik nuchter zijn voor bloedafname?
A: Voor sommige bloedonderzoeken is het vereist om nuchter te zijn. Dit betekent dat je van tevoren niet mag eten of drinken. Raadpleeg de website van VieCuri Medisch Centrum of neem contact op met de betreffende priklocatie voor meer informatie over de nuchterheidseisen.

Categories: Top 43 Bloedprikken Horst Afspraak Maken

Hoe u een afspraak kunt maken voor uw bloedonderzoek | LifeLabs | 2022
Hoe u een afspraak kunt maken voor uw bloedonderzoek | LifeLabs | 2022

Bel anders naar 077 – 320 55 55 en maak telefonisch een afspraak.Uw specialist, huisarts of andere behandelaar heeft u gevraagd bloed af te laten nemen. U kunt hiervoor, zonder afspraak, terecht bij de poli Bloedafname.Bloedafname bij prikpost Diagnovum

Diagnovum heeft zijn prikpost binnen ons gezondheidscentrum gevestigd. De prikpost is op werkdagen van 08.00 – 10.30 uur geopend. U kan terecht voor bloedafname zonder afspraak.

  • Priklocaties in de regio.
  • Locaties bloedafname VieCuri.
  • Ingang rechts bij grote parkeerplaats (niet via hoofdingang). Volg de borden buiten vanaf de parkeerplaats.
  • VieCuri Medisch Centrum.
  • Locatie Venlo. Tegelseweg 210. 5912 BL Venlo. ☎(077) 320 55 55. Locatie Venray. …
  • © VieCuri Patiëntencommunicatie. 18 september 2023.

Kan Ik Bloed Laten Prikken Zonder Afspraak?

Uw specialist, huisarts of andere behandelaar heeft u gevraagd om bloed af te laten nemen. U kunt hiervoor naar de poli Bloedafname gaan zonder een afspraak te maken. Dit betekent dat u op elk moment naar de poli kunt gaan om bloed te laten prikken.

Waar Kan Ik In Tilburg Bloed Laten Prikken?

Waar kan ik in Tilburg bloed laten prikken?
Bloedafname bij de Diagnovum prikpost in ons gezondheidscentrum is mogelijk. De prikpost is geopend op werkdagen van 08.00 tot 10.30 uur. U kunt zonder afspraak terecht voor bloedafname.

Waar Kan Ik Bloedprikken In Panningen?

Waar kan ik bloed laten prikken in Panningen? U kunt terecht bij PanSana, gevestigd tegenover Pantaleon aan de John F. Kennedylaan 8. Hier kunt u naast bloedprikken ook terecht voor de Orale GlucoseTolerantie Test (OGTT). Het is belangrijk om voor bloedafname een afspraak te maken.

Waar Kan Ik Bloedprikken In Venlo?

Waar kan ik bloedprikken in Venlo? Hier zijn de priklocaties in de regio van Venlo. Een van de locaties is bij VieCuri Medisch Centrum, gelegen aan de Tegelseweg 210, 5912 BL Venlo. Om de priklocatie te bereiken, moet je de ingang rechts van de grote parkeerplaats nemen (niet via de hoofdingang). Volg de borden die buiten staan vanaf de parkeerplaats. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je bellen naar ☎(077) 320 55 55. Er is ook een andere locatie in Venray, maar hier mist verdere informatie. Deze informatie is verkregen van VieCuri Patiëntencommunicatie en is geldig op 18 september 2023.

Aggregeren 12 bloedprikken horst afspraak maken

Bloedprikken Alleen Op Afspraak In Ziekenhuis Gelderse Vallei | Ede |  Gelderlander.Nl
Bloedprikken Alleen Op Afspraak In Ziekenhuis Gelderse Vallei | Ede | Gelderlander.Nl

See more here: huongrung.net

Learn more about the topic bloedprikken horst afspraak maken.

See more: https://huongrung.net/category/kind-gezin/

Trả lời

Email của bạn sẽ không được hiển thị công khai. Các trường bắt buộc được đánh dấu *